Conditional Branching not working?

This forum containts questions about RiskyProject project risk analysis and risk management software: features, issues, problem reports. If you have any problems or question, please submit it here.

Moderator: Intaver Support

Post Reply
David
Posts: 18
Joined: Tue Jan 15, 2008 4:33 am
Location: UK

Conditional Branching not working?

Post by David » Fri Jan 31, 2020 7:29 pm

It seems this feature only works with task duration or cost conditions. I have tried a simple Project with 3 tasks (A, B, C), with the finish time conditions on task A and it does not work: always B and C have a 100% success rate.
PMP, M.Sc.

Intaver Support
Posts: 882
Joined: Wed Nov 09, 2005 9:55 am

Re: Conditional Branching not working?

Post by Intaver Support » Fri Jan 31, 2020 7:31 pm

There is known issue with the Finish Time conditions in version 7. This issue has been fixed in our latest update 7.1.
Below is a screenshot showing how conditional branching using finish times is currently implemented.

Image
Intaver Support Team
Intaver Institute Inc.
Home of Project Risk Management and Project Risk Analysis software RiskyProject
www.intaver.com

Post Reply