Show Risk IDs

This forum containts questions about RiskyProject project risk analysis and risk management software: features, issues, problem reports. If you have any problems or question, please submit it here.

Moderator: Intaver Support

Post Reply
Ken
Posts: 51
Joined: Wed Nov 09, 2005 9:47 am
Location: California

Show Risk IDs

Post by Ken » Thu Oct 25, 2018 11:25 am

How do I show the Risk ID by default?
Ken the PM

Intaver Support
Posts: 835
Joined: Wed Nov 09, 2005 9:55 am

Re: Show Risk IDs

Post by Intaver Support » Thu Oct 25, 2018 11:27 am

Risk IDs are a hard coded property of the risk register and differ from the row number that is shown on the far left of the risk register.
By default or “Out of the Box”, the Risk ID is not shown in the Risk Register. To add the Risk ID, right-click on a column header in the Risk Register where you would like to place the Risk ID (often this is on the far left), and click Insert < >column … . Select Risk ID from the Field Type: drop-down list and click OK.

Hint: press the <R> key, to quickly move to the properties starting

Image
Intaver Support Team
Intaver Institute Inc.
Home of Project Risk Management and Project Risk Analysis software RiskyProject
www.intaver.com

Post Reply