Multiple Currencies

This forum containts questions about RiskyProject project risk analysis and risk management software: features, issues, problem reports. If you have any problems or question, please submit it here.

Moderator: Intaver Support

Post Reply
Rtgorwer
Posts: 20
Joined: Wed Jan 10, 2007 4:10 pm
Location: France

Multiple Currencies

Post by Rtgorwer » Wed May 16, 2018 4:28 pm

You can only use a single currency for any single project. You can change currencies for different projects.

Intaver Support
Posts: 888
Joined: Wed Nov 09, 2005 9:55 am

Re: Multiple Currencies

Post by Intaver Support » Wed May 16, 2018 4:34 pm

You can only use a single currency for any single project. You can change currencies for different projects.
You can set the currency used for the project in the Project Options > Cost tab.

Image
Intaver Support Team
Intaver Institute Inc.
Home of Project Risk Management and Project Risk Analysis software RiskyProject
www.intaver.com

Intaver Support
Posts: 888
Joined: Wed Nov 09, 2005 9:55 am

Re: Multiple Currencies

Post by Intaver Support » Thu Jul 16, 2020 12:27 pm

It is important to know that RiskyProject has only one currency for project portfolio (for RiskyProject Enterprise) and for whole project (for RiskyProject Lite and RiskyProject Professional). It may cause some incompatibility with Primavera P6 which uses multiple currencies.
Intaver Support Team
Intaver Institute Inc.
Home of Project Risk Management and Project Risk Analysis software RiskyProject
www.intaver.com

Post Reply